Perjantai oli pippalopäivä! Ensinnäkin oli The International Red Nose Day eli suomeksi tuttavallisesti Nenäpäivä, jonka kunniaksi Mummi toi matkatuliaisina Daddylle ja äitylille hienot punaiset pellenenät! Koitan ottaa valokuvan kunhan kynnelle kykenen ja laittaa sen tänne yleiseksi ilon ynnä hilpeyden lähteeksi... :O)

Eikä siinä vielä kaikki, olihan meillä ihan ikioma omituinen juhlanaihe perhepiirissä: Daddyllä oli syntymäpäivä! Ei kuulemma saa kertoa, kuinka paljon täytti...vaatimattomuus kaunistaa ;-D

1018042.jpg

Isiä juhlittiin kuinkas muuten kuin suklaakakkukahvein. Coralkin sai juhlan kunniaksi elämänsä ensimmäiset jätskimaistiaiset (jos ei lattialle pudonneitten murusten salavihkaista mutustelua lasketa)... Käteviä nuo soijatuotteet! Ei tarvitse kärsiä omantunnontuskia kun yksin syö ja toisella suu vettyy  ;-D  Hieman oli kylmää ja omituista, mutta olihan se hienoa kun kerrankin sai sitä mitä muutkin. 

1017899.jpg

Lahjaksi annoimme isille sellaista, mistä tiesimme hänen ilahtuvan: vaahterasiirappia! Kaveriksi googlasin amerikkalaistyylisten pannukakkujen reseptin ja pistin hösseliksi. Tuli niin hyviä, että yleisön pyynnöstä  tein heti seuraavana aamuna saman uudestaan, tällä kertaa tuplasatsin. Eli näin:

                 2 kananmunaa

               5 dl vehnäjauhoja

               Vajaat 4 dl maitoa

               2 rkl sokeria

               4 dl ruokaöljyä

               6 tl leivinjauhetta

               1 tl suolaa

 Ja päälle reilu annos vaahterasiirappia sekä voita. Njami nami njam!

Nenäpäivästä vielä. Katselimme telkkarista Nenäpäivälähetystä, kun kerrankin olimme tv:n ulottuvilla. Oli hauskaa esitellä Seanille Katrihelenat sun muut Suomen populaarikulttuuri-ikonit. Coral kuunteli hievahtamatta Antti Tuiskun esityksen. Kyllä lappilainen lappilaisen tuntee... :-D