Voe mahoton... sainpa ihanan tunnustuspalkinnon Ainolta:

1209149.jpg

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Eli palkinnon voi jakaa eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogeista saat hyvää mieltä ja inspiraatiota sekä saavat sinut onnelliseksi täällä Blogistaniassa. Ilmoita heille kommentilla palkinnosta, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu myös siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.

Ihanhan tässä liikuttuu... Kiitos Aino!

Ja kuten säännöt sekä aateluus velvoittavat, laitetaan kunnia kiertoon! Eli täten juhlallisesti julistettakoon minun mielivaltaisen raatini valinnat You Make My Day -Awardin (eli vapaasti suomennettuna vaikkapa Olet päiväni piristys -palkinto) saaviksi blogistereiksi:

1209154.jpg

1. Aino Sinitaivaasta. Ihana, inspiroiva blogi askartelun, taiteen ja kirjojen maailmasta.

2. Merewen Momma's Little Bakerysta. Kakkuja ja muuta herkkuja... blogi jossa on aina mukava piipahtaa kun leivotuttaa...

3. Katalook / Mistä On Pienet Tytöt Tehty. Elämänmakuisia turinoita kahden pikku prinsessan ja heidän vanhempiensa puuhasteluista (ja leivonnoista, totta kai)!

4. Pinkmama. SLY-emo ja monen mainion reseptin ja vinkin lähde. Oikea runsaudensarvi, ehdottomasti yksi tämän listan Musteista.

5. Kinuskikissa. Paljon ohjeita ja vinkkejä, sekä mm. Kysymyksiä ja vastauksia-palsta jossa tyhmät kysymyksetkin ovat sallittuja... kiitos siitä!

6. Noidan keittokirja. Aivan hulvaton blogi! (Tiesittekö esim. että on olemassa sellainenkin herkku kuin suklaalettumakkarat? Tai kenties tahdotte leipoa Polvilumpioita... :D)

7. Vilijaana / Rakkaudesta ruokaan. Täältä olen jo ominut monta ihanaa leivonnaista, ja monta on kokeilulistalla.

8. Vaippakakku. Takuuvarma hyväntuulen tuoja lapsiperheen kakun- ja kakantuoksuisesta maailmasta... ;P

9. Kattilan Katri. Ohjeita, inspiksiä ja paljon muuta huumoria unhoittamatta. Täällä piipahdan tuon tuostakin!

10. Leipuri Hiivatti. Hiivatin hienoja koristeita ja kaikkea muuta leivontaan liittyvää. Mm. paljon upeita kuvia.

Ja voivoi, kylläpä moni ansiokas blogisteri jäi listalta pois... Siis vielä yleinen KIITOS kaikille jotka jaksavat kirjoitella blogejansa. Nyrkkisääntö: jos olen kommentoinut blogiasi, olet tehnyt vaikutuksen! (Ja monessa kivassa blogissa olen käynyt ja käyn jälkiä jättämättä... koitan petrata ja kommentoida useammin. Olkoon tämä uudenvuodenlupaukseni.)