Senhän nyt tietävät jo kaikki, että meissä jokaisessa asuu pieni lehmä. Mutta tiesittekö, että sille lehmälle on meissä itsekussakin myös oma omituinen puunsa, jonka alla makoilla märehtimässä? Ja koska en mitenkään voi saada sielunrauhaa, ellen tiedä minkälainen on se puu, jonka alla sisäinen helunani sielunmaisemassani laiduntaa, varmistin asian tekemällä testin. Ja tulos oli tämä:

1734680.jpg

OAK
You are boisterous and affectionate. You are the kind of tree that takes nothing sitting down, and is always ready for an adventure. You like to see everything that goes on around you. You like the warm weather, but you flourish when the nights tend to grow slightly colder. You are someone who likes to extend your days into the night hours because you never want to leave anything unfinished. You love an audience when you do things and you like to show off sometimes, but others admire your attitude. You fear past mistakes coming back to haunt you, but try to live day by day. You admire the strength of others and try to find the same in yourself. When you leave this word, you want to make an impression so that you'll never be forgotten.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ja juu, kyllähän tuosta itsensä tunnistaa... hieman kyllä yllätyin, että minäkö muka noin suuri ja mahtava, käkkyrämänty olisi ehkä lähempänä todellisuutta (tai se tunturiomenapuu, jota jossain menneessä meemissä hehkuttelin)... mutta Testi On Puhunut. Ja mikä minä olen sille vastaamaan, multa luvut jäi kesken aikanaan... Ja jos pää joka tapauksessa on puuta, niin mikäs tammen päihittäisi: sehän on tiemmä luja ja sitkeä, joskin jokseenkin kova... Siis saisiko olla tammenterhoja, anyone?