Long time no write... eli ehtipä taas tulla ehtoo ja aamu kerran jos toisenkin, ilman että Sateenkaaren Tässä Päässä tapahtui yhtikäs mitään. Tai tapahtuihan täällä, siksipä juuri en ehtinytkään koneen ääressä törröttämään, oli tärkeämpää tekemistä: piti elää! Ja elämiseen menneellä viikolla kuului vaikka mitä jännittävää, josta leijonanosa oli kaikenlaista kivaa: viidet vieraat, kaksi kerhoa (MLL:n perhekahvila ja seurakunnan päiväkerho), yksi kylpyläkäynti, yksi neuvolareissu sekä lumisateet, joiden myötä siirryimme sameasta syksystä pumpulinpehmoiseen talveen. (Sitten oli tietysti sitä vähemmän ihanaa: piti taas noudattaa paperisotilaskuria, niinkuin kuunvaihteessa aina. Ah ja voi sitä byrokratian määrää!!) Mutta nyt on onneksi uusi kuu ja uudet lumet - ja Äidillä joulumielikuvitus jyllää! Nyt saanee jo luvan kanssa aloittaa jouluhössön, kun on jo sentään marraskuu... Mitäköhän mukavaa kätkisin Coralin Ensimmäiseen Joulukalenteriin...? Vinkkejä otetaan vastaan!

Perheenpienin ei tänä jouluna taida vielä adventtikalentereita kaivata. Hänelle lienee aivan sama onko joulu vai juhannus, kunhan maito on lämmintä ja tutti tukevasti suussa...

2029977.jpg

No onkos tullut kesä nyt talven keskelle: Kind auf der Blumenwiese taikatalviunilla!

2020577.jpg

Hehän ovat kuin kaksi marjaa! Nyt on esikoisellakin oma "huollettava" jota voi hoivata sillaikaa kun äiti paapoo vauvaa :)