Koska aamukahvin valmistus "perintökeittimellä" alkoi kestää yli tunnin, joulupukki päätti tuoda Perheen aikuisille kahvinkeittimen. Ja koska kyseinen nautintoaine on tässä taloudessa hyvin nopeasti katoava luonnonvara, oiva ukki päätti olla armollinen eikä odottanut edes jouluun! Siispä Daddy sai maanantaiaamun ratoksi upouuden lelun asenneltavaksi. Ja Talon Pikku Apulainen tahtoi tietysti toteuttaa itseään eli auttaa...

2165546.jpg

Daddy aina hosuu: ei se edes huomannut että tännehän jäi vielä vaikka mitä...

2165548.jpg

...niinkuin esimerkiksi nämä elintärkeät keittimenosaset! Minäpä lajittelen ne Daddylle valmiiksi... paperit tänne, ja styroksin voisi murustaa vaikka olkkariin. (Siellä onkin ihan tylsää kun äiti eilen imuroi ja kantoi laatikoihin kaikki lelut!)

2165577.jpg

Ahaa, asennus-cd! (Onneksi Daddylla on minut, joka kyllä tietää miten homma hoituu.)

2165575.jpg

Sitten seuraa se varsinainen hauskuus: tiskipöydän raivaus niin, että uudelle toosalle löytyy tilaa.(Tytärtäkin taitaa hieman huvittaa: ei nuo aikuiset tunnu saavan mitään aikaiseksi, ilman että menee ihan sirkukseksi. Ja vielä viitsivät  väittää, että minä olen se joka aina saan aikaan hirveän sotkun!)

2165555.jpg

Nyt ollaan sitten jo koekäyttövaiheessa. Virallinen valvoja tarkkailee, että kahvi tippuu varmasti kunnollla - ja että Vauvanukelle jätetään maistiaiset...

2165557.jpg

Vaan on se vain rankkaa puuhaa tämä asentajan apulaisena toiminta! Vauvallakin maha jo ihan kurnii... (Ja pistä äiti pois jo se kamera, eikö tässä talossa edes ruokarauhaa anneta?)