Kyllä tätä onkin odotettu ja odottavan aika oli pitkä, mutta vihdoin ja viimein se tapahtui: Iloinen Perhetapahtuma ilmoitti tulostaan viime yönä noin kello kaksi, ja puoli kuudelta aamulla pieni mies pääsi jo äitinsä syliin! Kaikki meni siis hienommin kuin hyvin. Ja sitten itse asiaan eli päähenkilöön:

Pikku Prinssin strategiset mitat syntymähetkellä: 3500 g ja 51 cm. Poseeraus sujuu alle puolituntiselta jo niin komeasti kuin Marsalkka Mannerheimin syntymäpäivänä saapuneelta odottaa sopiikin :-)

Punnituksen, pesun ja tisun jälkeen ohjelmassa seurasi aamupäivänokoset. Ja hyvinhän se uni maittoi "tupperware-astiassakin", kuten huonetoverini sairaalan muovisia vauvansänkyjä sattuvasti tituleeraa!

Vähän myöhemmin aamulla Prinssi sai Prinsessavieraita. Neidit olivat pikkuveikasta tottakai tohkeissaan: Meille tuli vauveli! Vau!! Veli!!!

... ja kuten näkyy,hoitajista ei tule pienellä olemaan puutetta... :-D

Onnesta soikeana pikaisesti piipahdin kertomaan iloiset uutiset, nyt lienee viisainta vetäistä pikku päivätirsat ennen kuin veijari herää maitoannostaan vaatimaan. Lisää kuvia ja tunnelmia sitten taas kun kerkiän, jaksan ja ennen kaikkea maltan!