Hei kaikki äidin blogin lukijat! Nyt kun meillä on velivauva, äidistä on tullut vähän tylsä. Meillä voisi siskon kanssa käydä aika pitkäksi, kun äiti vain istuu ja imettää. Mutta onneksi on Eno! Sen kanssa on aina jotain tekemistä. Yhdessä me keksitään kaikkea kivaa: keinutaan, kiikataan, pallotellaan, lauletaan "Back Homea" ja pistetään takapihaa kuntoon. Mutta kaikkein hauskinta on rakennella! Yksi meidän lempipuuhista on tehdä legoista kaikkea jännää. Työnjako on semmoinen, että eno tekee ja minä hajotan, paitsi jos sisko ehtii hajottaa ensin.

 


Mutta kaikkein paras juttu oli se, kun Eno siivotessaan löysi vanhan vappupallon. Se pyysi äidiltä lankaa ja liimaa ja ties vaikka mitä, ja alkoi rakentaa jotain. Se oli jännää, vaikka neulaan ei saanutkaan koskea eikä liimaa tursottaa verhoon, enkä minä ollut ihan varma että mitä kummaa se eno oikein tekee. Kesti kamalan kauan, ainakin kymmenen minuuttia. Mutta vihdoin se oli valmis, ja oi:

Kuumailmapallo! Ihan oikea kuumailmapallo! Ja paljon isompi vielä kuin ne pienet mitä joskus näkee taivaalla lentämässä. 

Parasta siinä pallossa oli se, että siinä oli semmoinen kori johon mahtuivat minun molemmat duploukot kyytiin. Eno auttoi ihan vähän, mutta pian minä osasin jo lentää ihan itse!

Miksiköhän äiti ei koskaan tee kuumailmapalloja, vaikka sillä on kokonainen kaappi täynnä lankaa ja liimaa ja teräviä neuloja? Se tekee vaan vauvoja... nekin on kyllä aika ihania, varsinkin se meidän uusi pikkuveikka. On tosi kivaa kun on ikioma veli! Ja äiti on kuulemma ihan samaa mieltä. :-)

Terveisin, Coral