Kuten kenties huomasitte, toissa viikolla ei Sateenkaaren Tätä Päätä päivitetty lainkaan. Se nyt ei sinänsä ole mitään uutta, ja tämäkin vaitonaisuus johtui "vain" siitä että Sateenkaaren Tätä Päätä särki. Mr. Murphy tuli näet yllätyskylään lakiansa lukemaan ja toi tuliaisiksi tulipunaruusun isukin jalkaan. Ja jos antibioottikuuri voi mennä pieleen, se menee... siinä vaiheessa kun kylään tuli kaksi kappaletta ambulanssisetiä, nimimerkki 'Äiti´ oli vähän väsynyt. Mutta onni ja hyvinvointivaltio onnettomuudessa: pari yötä lasten kanssa" evakossa" sai ihmeitä aikaan! Sillä aikaa kun äidin huumorintaju palaili pätkittäin, lapsilla oli omat kiireensä...

Aseman kello löi kolme kertaa, ja silloin se juna lähti...  Oikeaa minijunarataa eivät neitomme ennen ole nähneetkään, saati että olisivat leikkimään päässeet. Mutta se vahinko otettiin takaisin alta aikayksikön!

Nuoremmalla oli hieman vaikeuksia valita: rautahepo vaiko ihan oikea leikkikoni? Onneksi ei oikeasti tarvinnut valita, muuta kuin että kummallako leikkisi ensin :-)

Eikä ulkoleikkejäkään unohdettu. Näin mageita masiinoita ei ole edes naapurin isoillapojilla! 

 

Mutta kuitenkin: kyllä reissussa kaikkein parasta oli palata kotiin! Vanhat tylsät tavaratkin olivat taas uusia ja jännittäviä, kun oli käyty hakemassa vähän virikkeitä...

 M.O.T.: Oma sohva, paras sohva! Kyllä koti on sentään aina koti. 

P.S. Nyt on tilanne jo rauhoittunut, eli isukki tolpillaan taas ja vauvakin vielä antaa odottaa itseään. Saa nähdä milloin pääsen postittamaan vauvauutisia... :-)