Pitkästä aikaa listaa pukkaa... Koska on suosikkipäiväni, sunnuntai, sen kunniaksi listatkaamme Sunday TOP 5!

5 TAPAA VIETTÄÄ SUNNUNTAI-ILTAPÄIVÄ

1. Ottaa rennosti!

 

Asento vai lepo? - Otan molemmat, kiitos!

Äiti ja poika kaverikuvassa. 

 

2. Pelata jenkkifutista:

Sunday Night Football on ilmiö, jonka veroista Rapakon Takana ei liene moista. Meilläkin Daddy viettää sunnuntaiset iltayönsä visusti netissä jaardeja laskemassa, ja jopa minä tiedän että pitää saada First Down, ettäQuarterback voi heittää pallon Wide Receiverille, ja tämä juosta pallon kanssa maalilinjan yli. Touchdooooooownnnn!!!!!  Mutta lapset ovat tietysti niin myöhään jo nukkumassa. Herää kysymys, osmoosin kauttako se jalkapallotietämys on tyttäreen siirtynyt? Vai luonnonlahjakkuusko lienee...? :-D

3. Askarrella.

Saksilla leikataan varo-varo-vasti... kuviosakset ovat verraton väline, niillä kun on vaikeampi nirhata itseään kuin taviksilla. Ja bonuksena syntyvä silppu on niiiiiiin nättiä että!!

4. Syödä!

On spagetti hyvää kun kylmänä syö. Ja jälkiruoaksi haukataan hedelmää: omenaa tai päärynää! Tällä kertaa neiti päätyi  päärynään. Sitä löytyykin jääkaappimme hevi-hyllyltä lähes aina, ja jos ei löydy niin äkkiä ostoslista esiin!

5. Leikkiä siskon kanssa:

Vaikka tytöillä on omiakin projekteja, yhä useammin he leikkivät myös yhdessä. Tämäkin pianokonsertti sujui sulassa sovussa, ilman itkua ja reviiritaistoa! Mitä siitä, että "Pikkuoravien Kuuretki" soi äidillä päässä vielä yölläkin... se on sentään pieni hinta maailmanrauhasta! Ikke sant?