Kun perheessä on kaksi kulttuuria, näkyy se tietysti myös joulunvietossa. Toisin kuin naapuriperheissä, pukki ei tulekaan aattoiltana, vaan vasta yöllä kun kaks vain valveill'on puolisoa. Mutta muutaman paketin sentään tontut käyvät nakkaamassa rappusille aattoillan iloksi.

Onnistuneen illan salaisuus ei ole lahjojen määrä, vaan laatu: aikuisille suklaata, lapsille legoja! Näillä eväin viihdyttiin hereillä pitkään, siinä toivossa että vesselit eivät ihan aamuviideltä heräisi lahjakasaa kaivelemaan.

Lapsosten herttaisten lopulta nukkuessa pääsivät äiti ja joulupukki töihin. Taisi olla jouluyö jo pitkällä, kun kaikki oli vihdoin valmista... ja kun pirpanat aamulla heräsivät, oli kuusen alla vastassa näky komea:

Tonttu Torvinen on salainen ja pukin tärkein alainen... Eivätpä tyttäret tienneetkään, että nukkevauva on sivutoiminen joulutonttu! ;-D

Siihen ne kulttuurierot sitten loppuivatkin. Lasten jännitys lahjoja avatessa on varmasti kaikkialla sama... nämä kuvat eivät selitystä kaipaa, kertokoot ne kaiken olennaisen.

LOISTAVAA LOPPUVUOTTA JA UPEAA UUTTAVUOTTA! Jos en pariin päivään päivitä, se johtuu siitä että nautiskelen ansaitusta laiskottelusta.... niinkuin toivottavasti tekin.