Oi, joi ja voi, ei voi olla totta mutta onpahan vaan: päivän haastetta varten en löytänyt ainuttakaan kuvaa, jossa esiintyisi koko perhe! Mies ei viihdy kuvissa ja...  no seli seli vali vali, asia korjataan kunhan keritään, mutta tähän hätään riittäköön potretti kolmesta kultakutrista:

day 9. a photo of your family

Hehän ovat kuin kolme marjaa! Tässä kuvassa mielestäni näkyy harvinaisen hyvin, että samaa sukua ja huonetta ollaan.  Harvinaista kuvassa on lisäksi se, että kerrankin kaikki kolme ovat ALOILLAAN sen aikaa, että äiti ehtii hakea kameran ja ottaa jopa kuvan! Normaalistihan jo kaksi kolmasosaa katraastamme samassa kuvassa on saavutus sinänsä, vauhtia kun heissä (nyt myös vauvassa) riittää! :-)

Ja nyt kun kerran rupesin vauhdista puhumaan, niin revinpä siitä päivän teeman... Vaikka oikeata autoa ei perheestä löydy, on kaikilla kolmella kullanmurulla myötäsyntyinen viehtymys kaikkeen mikä pärisee, pörisee, surisee tai hurisee. Lujaa siis menee mutta menköön!

 

Pois alta risut ja männynkävyt... täältä tulevat jokamiesnaiset joilla ei vauhti päätä huimaa! Get ready... get set...

GO! Paras A-ryhmä sai hyvän lähdön.... 

Ja mikäs rallin tuloksen ratkaisee, elleivät erikoiskokeet?! EK ykkösellä tuli pieni peräänajo, EK 2 sen sijaan sujui kulkusuntaan nähden varsin hyvin!

Olohuoneosuudessa oli omat haasteensa. Onneksi on hyvä maasturi ja ennen kaikkea kuski, joka hallitsee Mattoajon niksit...

Minkä nuorena oppii, sen vauvana taitaa! Että sullekin uudet leikkini näytän... :-)

P.S. Kirjoituksen otsikko on Coralin terävä havinto. Enpä ole asiaa ennemmin merkille pannutkaan, mutta lasten suustahan ne kaikki suuret totuudet kuullaan.