Ja taas on haastekuva rästissä. Se vieköön meidät lokakuuhun 2009...

day 25. a photo of a night you loved

Tämän päivän kuvan kaivelin nettialbumista, jonne olen säilönyt Amerikan-aikoinani näpsimiä potretteja. Kaiken muu ohella olin vapaaehtoisena näytelmäkerhonvetäjänä sikäläisessä kotiseurakunnassamme, ja "syyslukukausi" huipentui joulujuhlaan.... jos kelle milloin tarjoutuu tilaisuus, suosittelen kokemaan kreikkalaisen joulun!


day 26. a photo of your favorite weekend

Sitten takaisin reaaliaikaan. Kotipesä meni tänään taas vinksin vonksin, tai ainakin heikun keikun... onkohan kenenkään muun kakaroilla tapana AINA myllätä KAIKKI?? :D

Nytpä tahdon olla ma pomppulinnan laittaja... ja koska pomppuisuus (kuten Tikru sanoo) on paras ilman eristäviä kerroksia, pitää eristävät kerrokset ensitöiksi heivata hevon kuuseen...

Harjoitus, kuten näkyy, on tehnyt mestarit. Homma sujuu rutiinilla ja työnjako pelaa: yksi vie (patjan pois) toinen vikisee ja kolmas pitää huolta, ettei vikisijä kierähdä sängyltä maahan.

Sitten päästäänkin jo testailemaan jousitusta. Kumipallona luokses pompin... taaaas!

Houston, we have a problem. Tutka on havainnut hajuhaitan... ja paikallistanut sen lähteen.

Tiimityö pelaa myös tässä: sillä aikaa kun äiti hakee vaipan, toiset antavat henkistä ensiapua. Ei se mitään... me tiedetään miltä susta tuntuu.

Huoltotauon jälkeen taas riehutaan... kunnes koko porukka on valmis petiin! 

(Tässä vaiheessa äiti vei kameran pois, petasi sängyn ja harjasi hampaat koko konkkaroolta. Sitten Daddy vei lapset yläkertaan nukkumaan ja äiti valmistautui iltavapaaseen hyvän kirjan parissa... olin sivulla kaksi,kun Daddy kutsui vaimokettaan hätiin. Ja äitihän meni. Sänky oli taas au naturelle. Tihutyö oli tehty noin  minuutissa, kun Iso Dee piipahti vessaan. Todellista Blitzkriegiä!)