Hihhei, täällä ollaan taas :-) Tänään olen ollut niin aamuvirkku, että sain jo päivän haastekuvan skannatuksi... Rakkaitten kuviahan täällä on näkynyt jo paljonkin, siispä päätin julkaista tällä kertaa kuvan henkilöstä joka blogissani vähemmän esiintyy ollen silti erittäin rakas:

day 7. a photo of (you and) someone you love

Varmaan jo arvasittekin, että kuvan kaunis vanha rouva on isoäitini Impi Ilona. Kuva on otettu vuonna 1996. Edelleenkin hän on yhtä kaunis ja virkeä ehtoisa emäntä!

Muutakin mukavaa olen näinä aamun tunteina ehtinyt puuhata. Lapset näkivät taannoin kuinka Pingu teki paperista hatun, ja halusivat tietysti oppia saman! No, minähän en osannut mutta jos ei osaa niin aina voi ottaa selvää.... ja tämmöisiä taideluomuksia tuli:

Tässä tyttären ilontanssi. Jos kuvaan kuuluisi ääniraita, siinä kirkas lapsenääni julistaisi: Minulla on ihana äiti!! (Ihania ovat myös ystäväni Napsussa, joitten ansiosta nämä hatut päihimme saimme. Kiitos kaikille teille!)

P.S. Jos kenen alkoi tehdä mieli kokeilla itsekin tätä yllättävän hauskaa ja helppoa taidemuotoa, sehän onnistuu näppärästi näin.