Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä... tai jos tuleekin vain vettä niin kuin tänään, niin onpahan ainakin useita päiviä elokuuta jäljellä, ennen kuin on virallisesti syys. Koska vanhinkin aloittaa eskaritaipaleen vasta vuoden kuluttua, olemme saaneet rauhassa keskittyä nauttimaan kesästä ja elämästä... ja onpa siinä ollutkin työsarkaa! Katsokaa vaikka itse:

Mikäs kesä se semmoinen olisi, jos ei uimaan pääsisi? Ja kaikista mieluiten oikeaan mereen. Siis tuumasta toimeen ja kompassineula kohti kaunista länttä.

Keli ei kenties ollut kuumuudella pilattu ja sateen uhkakin leijaili hiekkarannan yllä,mutta sekös meidän pesuetta pelottaisi! Eihän meitä ole sokerista tehty...

... vaan merisuolasta, simpukoista, kurasta ja hiekkalapioista. NIISTÄ on meidän kakarat tehty! :D

Kesätapahtumiakin on koluttu, niitä kun paikkaseudulla on tänäkin kesänä piisannut. Lasten liikennetapahtumassa tavattiin ihka oikea naispoliisi, joka ilahdutti poliisiksi tahtovaa esikoista lähes yhtä paljon kuin muistoksi saatu heliumpallo! Ja kesäteatterissa vasta lystiä olikin, kun maailman vahvin tyttö antoi virkavallalle kyytiä!

Ja senhän tietää, mitä siitä seuraa: kyytiä ovat saaneet myös huonekaluparat, kun kotona hilluu maailman vahvin Coral!

Toiveammatti on hakusessa myös kuopuksella. Tällä hetkellä tilanne on kiperän tasainen: pyykkipoika tai IT-insinööri!  Kumpikin on ilmiselvää kutsumustyötä, ainakin jos pojan ilmeitä on uskominen :)

Ja entäpäs Avalon? No, sanotaanko näin: kun Pommi ja Gommi joskus jäävät eläkkeelle, eipä hätiä mitiä! Korvansakin ristiin tämä pupu saa.