Pitkäänpä aikaan en ole taas kuulumuksia kertoillut. Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan - joten lo and behold, tällaista on elomme tässä eloisassa kuussa ollut:

Kuu vaihtui juhlavasti, kun ystäväperheen poika saapui hulppeaan 5 vuoden ikään! Sitä varten piti tietysti pynttäytyä parhaimpiinsa, tuumasi jälkikasvu... (äitikin pisti sentään uuden t-paidan päälle, kun ei garderoobista hianompaakaan löytynyt... ja se oli sentään merkkivaate! Mun ainut :D)

(Joinakin hetkinä sitä vain tajuaa, kuinka lyhyt on lapsuus ja pian ne jo kasvavat isoiksi... tämä hetki oli yksi niistä! Coral varsinkin on tässä kuin morsian... *snif!*)

Kesäteatteriin on pitänyt mennä koko kesän. Peppi Pitkätossuun kerran melkein jo menimmekin, mutta kun eräällä nimeltämainitsemattomalla perheenjäsenellä oli NETTIGOLFPELI kesken (!!!!Nimeltämainitsemattomia kirosanoja, murrrr....!!!) niin aikataulu petti ja jäimmekin rannalle - mutta emme suinkaan ruikuttamaan, golfin kuningas näet hyvitti erheensä vieden perheensä piknikille Ainolan puistoon. Siellä sitten saimme toteuttaa sisäistä Peppiämme... (tai ainakin lapset saivat, kun äiti on tylsä eikä koskaan kehtaa mitään.)

Puistossa riittikin tutkimista. Löytyi vaikka mitä selkäpiitä karmivan jännittävää... muun muassa tämä salaperäinen, käärmeitä kuhiseva lumottu räme!

Tuira takana, elämä edessä!

Tämän kesän suosikkimaku on Mango-meloni.  (Sarjassamme "asioita, jotka eivät juuri mitenkään liity asiaan": Tämä kuva inspiroi minut ihmettelemään, miksei vieläkään ole tuotu markkinoille Kettujädeä, eli siis tietysti sellaista joka maistuu pihlajakarkeille... minä ainakin ostaisin heti!)