Haliputsuijaa vaan kaikille! "Kiljusen herrasväen" syysaakkosissa on enää muutama kirjain kokematta. Mihin jäinkään eilen?... Ai niin,ärrän kiersin ympäri orren ja ässän pistin taskuun. Siis seuraavaksi vuorossa on T, se itse.

T niin kuin Taide. Lasten luovuuden hedelmiä on meillä jo seinät täynnä, ja vielä yksi iso lootallinen yläkerran komerossa, kun en millään raskisi heittää mitään pois.... liekö tuttu ongelma kellekään muulle lastensa taidetta fanittaville?

 

U niin kuin Uudestaan. Paitsi musiikin suurkuluttajia, naperomme ovat myös aktiivisia sisällöntuottajia, ja lasten käsissä CD-soittimestakin on kehkeytynyt sosiaalinen media. Livekeikkaa pukkaa lähes joka ilta, ja elävän musiikin toivekonsertissa kuullaan kaikkea mahdollista Paradise Oskarista kasaridiskon kautta Harakan Huttuun. Tässä livetaltioinnissa tulkitaan muistaakseni Pelle Positiivia - vai oliko se sittenkin Risto Räppääjä? Tai mahdollisesti molemmat yhdessä... sellaistakin on meillä meinaan kuultu.

V is for Vehicle. Olenko muistanut mainita, että Coral on saanut syntymälahjaksi vinksahtaneen keksijäprofessorin geenin? Tässä esimerkiksi on ... ööh, ei aavistustakaan mikä, mutta sen on tytär ihan itse ideoinut ja enimmäkseen rakentanutkin, mitä nyt äiti vähän apuna heilui. Siinä on out sekä in, ja se on niin fiksu vekotinnnn! :)

W niin kuin WC-pumppu ynnä muut fantastiset epälelut, joita kaappeja dyykatessa löytää. Äiti, haluutsä pusun?

X niin kuin X-kromosomi. Tyttögeenien korkea pitoisuus talossamme ei varmasti jää huomaamatta keltään. Pikku naisten garderoobiin on kuin varkain kertynyt rimpsuhamosta jos jonkinlaista, ja niitä myös käytetään ihan aidoin prinsessain elkein. Coralin lemppariprinsessa on Cinderella, Avalonin Lumikki sekä Kaunotar alias Belle.

Y is for Yoga. Näin hienoa mietintämyssyä ei varmasti ole ihan jokaisella joogilla... mitä neito sitten mahtaakaan mietiskellä, kun ilmekin on niin keskittynyt? 

Z is for Zoo. Kaikista henkevistä harrasteista huolimatta (tai ehkä jopa niistä johtuen) joka ainoa ilta noin kello kuusi kulttuurin kehtomme kokee mystisen muodonmuutoksen eläintarhaksi, jossa ei äänijänteitä säästellä, muista jänteistä puhumattakaan. Tässä yksi eläintarhamme asukki, saapasjalka-apina joka arvatenkin on juuri aikeissa kähveltää banaanin tai pari :D

Ä niin kuin Äiti. Se paras, se kamalin: hyvä haltiatar ja ilkeä noita-akka, paras leikkikaveri ja pahin ilonpilaaja, kaikki samassa pehmeässä paketissa jonka sylkyssä on maailman ihanin olla.

Ö niin kuin Öisin. Soihdut sammuu, kaikki väki nukkuu... NOT! Mikä tahansa on mahdollista, etenkin nyt kun kokeilimme siirtää tytöt omaan yhteiseen makkariinsa nukkumaan. Teoria: nukutaan. Käytäntö: pidetään salaa kekkereitä. Siinä on kieltämättä välillä huumorintaju koetteilla, kun lastenhuoneeseen yön pimeinä tunteina saapuu kiertävä tivoli! Revimme siitä sitten, huumoria tai pelihousuja väsymysasteesta riippuen.