Syksyn pukkasi, ja sen perässä talven. Ensilunten leijailu tosin tyrehtyi ennen kuin saimme edes ulkovaatteita päälle, joten lapsukaisten lumiukkounelmat eivät aivan vielä käyneet toteen. Oli miten oli, katsoin aiheelliseksi kaivaa esiin talvivaatelaatikon. Lapsukaiset puolestaan katsoivat aiheelliseksi kokeilla joka ikistä rihmankiertämää yhdessä ja erikseen - kokoon ja väriin katsomatta, kuinkas muutenkaan. Ja sitten tietysti esitettiin lumisadetanssi! Näin hauskaa se oli:

Vielä tällä kertaa taisi käydä niin, että lumisadetanssi ei tuottanut toivottua tulosta. Tilanteessa oli jo ainesta itkupotkuraivariin, mutta onneksi...

... kaapista löytyi muutakin mukavaa! Samalla muistimme, että ihan kohtahan on myös halloween! Ja mitähän siitä seurasi? No tietysti tätä:

Kulta, voisitko syöstä tulta? on yksi lempikirjoistamme, jota on ahkerasti kirjastosta lainattu ja yhtä ahkerasti myös luettu. Ei siis tullut pakkasta, vaan tulta ja tulikiveä. Pian oli neitoja pulassa vähän siellä sun täällä, kun hirrrveät lohikäärmeet valtasivat talon... 

Näin värikkäästi meillä siis odotellaan valkeuden saapumista. Kuvissa muuten vilahtelee myös Kummitäti, jonka vierailusta kuulette enemmän ensi kerralla. Siihen asti MMMMMOOOI!