Hui kauhistus ja häpeän hälläpyörät - onko tosiaan melkein kuukausi siitä kun viimeksi sain tänne riviäkään aikaiseksi!?! Nöyrimmät anteeksipyyntöni, aika jotenkin vain meni... tietänette mitä tarkoitan...?

Sateenkaaren tässä päässä on siis hulinaa riittänyt ja tapahtunut jos vaikka jonkinlaista. Reissussa on rampattu pitkin poikin Pohjoiskalottia, Rovaniemelläkin kolmesti ja Jäämeren rannalla kerran. Siellä oltiin palmusunnuntaina tyttären kunniakummin suosiollisella avustuksella, ja näin herkässä oli hymy sekä isällä että tyttärellä:

1422991.jpg

Ja tämmöinen ruumiillistunut hajamielle kun olen, enkös vain onnistunutkin unohtamaan haalarin pois matkasta! Huonompi homma ottaen huomioon, että Jäämeri on nimensä veroinen ja sitäpaitsi siellä tuulee aina. Mutta hätä keinot keksii: tehtiin tytölle sitten oma omituinen tuulipuku tyhjästä jätesäkistä! Ja tyytyväiseltä tuo vaikutti, vaikka vähän ensin miettikin että hei haloo mutsi, onks tää muka muotia nyt sitten??? ;D

1423002.jpg

Mutta kuuluuhan meille muutakin... nimittäin, Rovaniemen reissusta yksi oli erityisen mieluinen - vaikka pitikin matkustaa yhteensä 1000 kilometriä vain tv-ruutua tuijottamaan. Ja vielä mustavalkotelkkaria! Mutta olipa ohjelma sitten sitäkin parempi, ja päähenkilö paras mahdollinen...vai mitäs tuumaatte tästä...?

1438864.jpg

Että tämmöistä pikku veitikkaa pukkaa... (Nyt toki jo huomattavasti isompana kuin kuvassa, ja viikkojakin kohta 15.) Eli jos päivittelyni on hetkittäin satunnaista, lienen mahanahkaani rasvailemassa :) Mutta lupaan! eikun vannon! että päivittelen Sateenkaartani tästä lähin ahkerammin kuin kerran kuussa. Kuista puheenollen: onnellista huhtikuuta ihan jokaiselle blogini lukijalle,

toivoo ja toivottaa Virvatuli

P.S. Vielä ilouutisten ynnä lempikuuni kunniaksi pikkuriikkinen kisa eli skaba: jokainen, joka tässä kuussa jättää kommentin blogiini, osallistuu keväisen pikkuyllätyksen arvontaan. Ehkä onnettaren banaanipotku osuu juuri sinuun!!!