Ei sillä että mitenkään Maailmaa ja/tai sen suunnittelutiimiä arvostelisin saati sitten kritisoisin, mutta onkohan jossain Kosmisessa Virastossa tapahtunut pieni mutta kohtalokas pilkkuvirhe - sillä seurauksella että se salaperäinen lisäenergiageneraattori joka oli tarkoitettu asennettavaksi pienten lasten äiteihin ynnä isiin, tulikin epähuomiossa liitetyksi itse päähenkilöön eli kyseiseen pieneen lapseen??? Mitään muuta järkevää (tai järjetöntäkään) selitystä en pikku kullanmurujen loputtomalle, toistan loputtomalle elämänvoimalle keksi! Katsokaa nyt vaikka tuota meidän esikoista: aina kiire, kiire jonnekin on on on...  ja äidille tulee hiki jo pelkästään katselemisesta! Mutta toisaalta, ehkä eivät sittenkään siellä kosmisessa konttorissa tunaroineet - onhan se hyvä että energiaa riittää edes puolelle perheenjäsenistä! *LOL*

1987120.jpg

Se pyörii tänne, menee sinne, ja se rrrullaa vaikka minne... (ikiliikkuja se on...)

1987113.jpg

Vinksin vonksin tai ainakin heikunkeikun - se tapa talon pitää... (epäjärjestyksessä...)

 

1987115.jpg

Ei voi neitiä ainakaan pihiksi moittia: pyydä siltä pikkusormi, saat koko käden - ja kun pyytää korkean vitosen, saakin kerralla kokonaisen kympin! (Tässä ihan oikeasti leikitään Gimme5:ä, tai Gimme10:ä jos tarkkoja ollaan.... Daddy on hyvä opettaja, vai mitä??)

1995623.jpg

No Heureka, nythän se äiti sen hoksasi: letuissa sen salaisuus! (Superhessullakin on maapähkinänsä, Asterixilla taikajuomansa ja Teräsmiehellä kryptoniittinsa vai mikä liekään - meidän neidon salainen ase on äidin kystäkyllä. Ja kyllä lähtee!!!)