Do dii! Juhlittukin on! Ja kolmena kappaleena, kirjaimellisesti: mahtuihan taloon synttärisankareita peräti kolme. (Tytär täytti vuosia torstaina, lauantaina puolestaan ikääntyivät Äiti Ja Sen Veli.) Kolmevuotiaan kakkuideaa ei siis tarvinnut kolmesti pähkäillä...

Tricolor, eli triptyykki synttärisankar(e)ille. Kolme pikkuprinsessakakkua saivat lennokkaan koristelun suklaavolvoista , liikennemerkeistä ja lentokoneen muotoisista kakkukynttilänpidikkeistä. Tämä "kolmikantakakku" oli sitä paitsi siitäkin suotava, että jokaisessa kakussa oli oma omituinen täytteensä. Makunsa kullakin, ja jokaiselle jotakin. Syötävän kätevää!

Herkkua on siinä monenlaista...  ja pitihän niitä maistaa! Suklaavolvot katosivat ääntä kohden valoa nopeammin, jo ennen kakun leikkausta. Samoin kävi kolmosen muotoisille pipareille: tyttö otti ja hamstrasi itselleen koko piparivadin!

"Alkupaloista" huolimatta tilaa oli mahassa myös synttärikakulle. Daddy tarjoaa kakkulapiota, tyttärellä on järeämmät työkalut.

Mahan täytyttyä leikittiin lahjaleluilla. Enon kanssa olikin hauska leikkiä...

...yksissä tuumin nuo kaksi rakennusinsinööriä ylsivät mitä huimimpiin rakennelmiin...

...jotka tosin saivat tytöltä samantien "pikapurkutuomion". Ja sehän siinä parasta olikin, jos Coralilta kysytään... eno tosin saattaa olla toista mieltä... ;-P

Juhlijoista nuorin nautti herkuista ja juhlahumusta valtaistuimeltaan käsin. Käy sen ruokalepo näköjään näinkin! (Viiden minuutin torkahduksen jälkeen jaksoikin taas herkutella. Miksi suotta poistua pöydän äärestä, kun se kerrankin notkuu namia? Niin, kerta!)

OIKEIN PALJON ONNEA CORALILLE JA KIITOS KAIKILLE (myös hengessä!!!) MUKANA OLLEILLE!