Minut on haastettu: Rva Kepponen kutsui minut kertomaan 5 asiaa, joista pidän. Yllytyshulluna tartun heti suosikkihärkää sarvista!

1. Lastenkirjat. Rakastan lastenkirjoja! Olen lukenut niitä aina, edes teinivuosina en kirjastoreissuilla karttanut lastenosastoa. Tästä aiheesta myöhemmin lisää ihan omana postauksenaan, mutta maistiaisen sentään saatte jo tässä...  

(Brown & Provensen: Maalarikissat. Tammen Kultainen Kirjasto.)

Tätä, kuten myös monia muita, lainaan yhä uudestaan kirjastosta. Toki lapsetkin näistä pitävät, mutta niin kauan kun minut vielä huolitaan mukaan valintaprosessiin, käytän tilannetta törkeästi hyväkseni ja lainaan ahkerimmin niitä mistä itse eniten pidän!! :-D

2. Pidän popista! Kaikkein mieluiten kasaripoppia, kiitos! Joo tiedän, nolo mikä nolo... mutta kun siitä vaan tulee niin hyvälle tuulelle! Esim Bee Gees on bändi jota on vaikea kuunnella (ja katsella!!!) piristymättä.

3. Kerään fantasia-aiheista taidetta ja kuvitusta. Yksi suurimmista suosikeistani on Sulamith Wulfing.

Sulamith Wulfing: Transfiguration

4. Rakastan keittokirjoja! Luen niitä palavin silmin ja aina joskus jotain jopa kokeilen.... Eniten pidän sellaisista, joissa on muutakin kuin reseptejä -esim. ruokamuistoja tai eri maiden kulttuurien esittelyä. Vivi-Ann Sjögreniä fanitan kympillä!

5. Tykkään shoppailusta - tosin shoppailumaniani rajoittuu enimmäkseen vauvan ja lasten vaatteisiin. Harmi vain että uutena ne tuppaavat olemaan turhan tyyriitä, mutta huutonetti on kovassa käytössä tässä huushollissa!

Phister & Philina - Once Baby 

Nnonnih, haasteeseen vastattu! Vielä tähän loppuun on pakko lisätä, että Coralin elämässä tapahtui toissaviikonloppuna jotakin Suurta: hänet kutsuttiin elämänsä ensimmäisille kaverisynttäreille!! Tyttö oli tietysti täpinöissään :-)

Ennen: Synttäreille, hui ja jee! Keitäköhän muita sinne tulee...? Saakohan siellä synttärikakkua?... Äiti eikö me voitais lähteä jo?????

Jälkeen: Meillä kaikilla oli niiii-iiin mukavaa... voisin viettää juhlapäivää jälleen huomenna!!!