... eli laskiaista pukkasi ja sen myötä pulkkaa! Sääkin suosi, joten laskiaisviikonlopusta sukeutui oikein punaposkinen happimaraton: tuntitolkulla ulkoilmaa, retkiä metsään,  "Alppien" ylitystä, pulkkamäkiä, luistinradalla sompailua... kameraa en ottanut mukaan särkymään, kastumaan tai muuten vain ryvettymään, mutta sitten tulimme sisään, joimme litran kaakaota ja söimme aamulla leivottua laskiaispullaa:

Juuri sopivasti jäähtynyttä mutta vielä ihanan tuoretta! Ja vihdoinkin äiti on oppinut tekemään pullista oikean kokoisia (lue: tarpeeksi isoja)!

Tietyt asiat eivät ikinä muutu - ja niihin kuuluu se onnentunne, mitä tuntee kun ulkona riehuttuaan lämmittää käsiään kaakaokupin ympärillä, kardemumma tuoksuu ja raesokeria sataa. (Ja laskiaisriehunnan kunniakas perinne ilman muuta vaatii, että kaakaota saa ja oikeastaan pitääkin valua pöydälle, kun sitä lapioi suuhun kohmeisin käsin!)

Niin ja sittenhän minulla oli vielä ne viimeiset haastekuvat rästissä. Maksanpa velat pois, vaikka nukkumaankin tekisi jo mieli... Tässä siis toiseksi viimeinen:

day 29. a photo of someone you find attractive

Ja viimeistä viedään tässä:


day 30. a photo of you when you were happy

(Tätä kuvaa ei tarvinnut kaukaa hakea: kuva on otettu eilen.)