Naapuriin muutti hiljattain uusi perhe, jonka tytärten kanssa meidän tyttärillä "synkkasi" heti. Ja niinpä saimme eräänä päivänä iloisenväristä postia: kutsun synttärijuhliin! Eikä edes mielessä käväissyt sanoa kiitos ei...

Ensin vähän jänskätti ja totiseksi veti. Tytöt muuten valitsivat juhlavaatteensa itse - taitaa olla toisessa enemmän hienohelmageenejä kuin toisessa! ;D

Kuusivuotias päivänsankari oli kaunis kuin... no, prinsessa! Sankarittaren äiti oli helteestä huolimatta jaksanut loihtia herkkua jos jonkinlaista. Kunnioitettava suoritus!

Synttäreiden vapaalla osuudellakaan ei aika käynyt pitkäksi. Talonväki tutki tohkeissaan uusia leluja, vieraat yhtä tohkeissaan vanhoja.

Juhlien kohokohta on itseoikeutetusti onginta. Aina yhtä jännittävää nähdä, mitä sinne koriin onkaan ilmestynyt...!

Avalon ei olekaan ennen kaverisynttäreillä käynyt. Kerta oli ensimmäinen myös onkivavan varressa. Onneksi isäntäväki oli avulias ja kädestä pitäen opasti nuorta kalamiesnaista lajin saloihin.

Ja kyllä olikin Ahti avokätinen! Tyttö piti varmuuden vuoksi tiukasti saaliistaan kiinni, ettei se vain pääse karkuun.

Ja lopuksi juoksujalkaa kotiin, kertomaan Daddylle ja veljelle mitä kaikkea oli päivän aikana koettu & tehty. Olipas hienot synttärikemut! Onnea vielä kerran 6-vuotiaalle prinsessalle ja emännille kiitos!