Nyt kun Avalon on jo Iso Tyttö, tuli ajankohtaiseksi järjestää hänellekin oikeat lastenkutsut, "pelkän" kakuttelun sijasta. Kutsuvieraiden laajahko ikähaitari (1-7) asetti omat haasteensa, mutta äidilläpä ei päätä palellut: kun lapset ennen juhlia kävivät Lähisukulaisen kanssa leikkipuistossa, emo laittoi sillä aikaa töpinäksi ja pisti oikean sirkuksen pystyyn...

Mitä se äiskä oikein myllää? Kuopusta olkkarin muuttuminen sirkusareenaksi ensi epäilytti, ja hän katsoi aiheelliseksi valvoa tilannetta näköalapaikalta käsin. 

Yksi asia minua vaan aina jaksaa ihmetyttää: vaikka kuinka aikaisin aloittaisi synttärivalmistelut, niin lopussa tulee kumminkin kiire! Nytkin vielä varttia vaille alkamisajankohtaa oli sirkuskakun koristelu kesken... mutta niin vaan saatiin herkut valmiiksi ennen vieraiden saapumista ja synttärisirkus saattoi alkaa.

Viime syksynä Avalon ei vielä kynttilöitä puhallellut. Mutta nyt kun homma oli keskiviikon jäljiltä tuoreessa muistissa, tehtävä onnistui mainiosti - etenkin kun sisko suosiollisesti vähän auttoi :)

Lahjojakin saatiin, ja niitä myös hartaudella tutkittiin. Ryan keskittyi herkutteluun - olihan luksusta, kun kerrankin sai olkkarinkin puolella syödä!!

 Kun lahjakääröt oli aukaistu ja synttärikakusta suurin osa tuhottu, alkoi se varsinainen hauskanpito! Jotta henkilövahingoilta vältyttäisiin, parisängyn iso petauspatja oli tuotu areenan pehmusteeksi. Ja siitähän riemu repesi...  Kato äiti, mitä mä osaan!